Nalagam...

Solna soba

Solna soba

Solna soba je poseben prostor, kjer se izvaja solna terapija. Solna soba je v celoti obdana s soljo, ki je ekološko čista. Poleg terapevtskega učinka nudi zelo sproščujoče okolje. Zato ga priporočamo ljudem, ki potrebujejo kvaliteten počitek ali sprostitev. Srce solne sobe je medicinski aparat Halogenerator, ki ustvarja mikroklimo podzemnih solnih jam in nasiči prostor z medicinsko finim aerosolom naravne kamene soli. V solni sobi so pogoji kontrolirani. Vlažnost zraka je med 40 in 55%, premer delcev suhega solnega aerosola je med 2 in 5 nm in koncentracija med 3 in 5 mg na m3. Narava solne sobe je sterilna, hipobakterijska in nabita z negativnimi ioni.

Halogenerator Prizsalt

Halogenerator Prizsalt je suhi solni aerosolni generator namenjen za rabo v solnih sobah. Vsi deli, ki so v stiku s soljo so narejeni iz kvalitetnih materialov plastike oz. kovine, ki je odporna na soli kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Certifikati

EC Certificate - SIQ Certifikat o regulativi za medicinske naprave
Safety certificate - SIQ Certifikat o varnosti naprave
EMC Certificate - SIQ Certifikat o ustreznosti naprave z EMC regulativami
Halogenerator Prizsalt je registriran medicinski pripomoček v registru Javne agencije republike Slovenija za medicinske pripomočke in v registru Evropske unije.